Smyckeshållare

Visa filter

Visar 1–100 av 112 resultat

Visar 1–100 av 112 resultat

Smyckeshållare: kombinera det användbara med det trevliga

Ju större din smyckessamling är, desto mer uppfinningsrik måste du vara för att förvara den. Om du är en av de få (kanske till och med den enda) som bara har en mycket liten smyckessamling och klarar dig med den, kommer du förmodligen aldrig att ställas inför problemet att förvara dina dyrbara smycken. Om du inte har det, vet du redan vilken huvudvärk det kan vara att hitta en lösning som är både estetiskt tilltalande och funktionell för att förvara din mängd ädelstenar, glittrande smycken och andra sentimentala smycken. Som du redan vet älskar vi på Smyckeskrin Stockholm smyckeskrin. För oss är det ett av de mest effektiva sätten att skydda våra favorittillbehör. Men att välja ett smyckeskrin är också ett (nästan beroendeframkallande) alternativ till de lådor vi känner till så väl.

Vi säger beroendeframkallande, eftersom mångfalden av dessa små föremål är så stor att vi snabbt börjar samla på dem nästan lika mycket som på våra smycken. De är i allmänhet mycket trendiga och kan bli en riktig dekorativ accessoar. Våra smyckeshållare för ögon och ansikten är till exempel föremål vars obestridliga charm utan tvekan kommer att förstärka den klassiska stilen i en byrå. Men när man står inför så mycket valmöjligheter och mångfald uppstår en fråga: hur väljer man en smyckeshållare som är både estetisk och praktisk?

Att välja en smyckeshållare: några råd för att hjälpa dig

Det finns några kriterier att ta hänsyn till när du väljer en smyckeshållare. Estetik är inte den enda faktor som bör avgöra ditt val. Det är sant att utseendet redan är ett kriterium att ta hänsyn till. Men vad är det för mening med att köpa en smyckeshållare om du inte gillar den? En smyckeshållare används för att förvara dina smycken, men det är viktigt att den också är tilltalande för ögat för att visa upp din samling. Så ja, vi kan säga att det främsta kriteriet kommer att vara estetik.

Men var inte för snabb och ställ dig själv några frågor. Till exempel: Vilka föremål ska du hänga på den? Kommer det bara att vara ringar? Kommer du att välja den för att förvara dina långa halsband och halsband i eller snarare dina stora guldstålsmanschetter? Vissa smyckeshållare är inte lämpliga för alla typer av örhängen, det bör du veta. Vikten på dina dyrbara tillbehör bör också beaktas. Även om de generellt sett är utformade för att vara stabila, kan det hända att något som är för tungt och som inte är väl fördelat faller av om du sätter på det.

Det är därför viktigt att vara medveten om att ditt bohemiska smycke, din klocka eller din förlovningsring i guld eller silver inte har samma behov som varandra. För att ge dig en uppfattning kan smyckesstället rymma alla typer av smycken: långa halsband, maskeringsringar eller ädelringar och även små örhängen, utan att riskera att tippa över eftersom det är upphängt. Det är dock inte säkert att den passar hela din samling. Det sista kriteriet är hur många armband, ringar och andra smycken du äger. Oroa dig inte, vi har en lösning även för otroligt stora samlingar.

Hållare för halsband

Som du kan föreställa dig är de utformade och tillverkade för att hänga dina halsband på bästa möjliga sätt. Bye-bye halsband och halsband som tar lång tid att lösa upp. Allt ska vara på sin plats, så att inget skadas eller krockar. Men även här finns det en faktor som inte får förbises. Föreställ dig att ditt långa halsband som är mer än 30 cm långt hänger på ett knappt 15 cm högt stöd, förstår du vad jag menar?

Ringhållare

För ringar är det lite enklare, eftersom risken är liten att de trasslar in sig i en annan accessoar och slösar tid (och tålamod) på att lösa problemet. Här räcker det med många hållare. Placera dem i ett vackert fat som i vår smyckesfathållare eller vår dekorativa smyckeshållare. Varför inte förvara dem med stil på stammen av vår elefantringhållare? Vi älskar det! Kort sagt, häng upp dem, placera dem, förvara dem, gör som du vill.

Örhängehållare

Våra fina små pärlor och vackra diamanter förtjänar all vår uppmärksamhet. Dessa tidlösa och särskilt värdefulla juveler förvaras lämpligen på en plats som är skyddad från damm. För de andra har du återigen ett stort urval. Beroende på dina örhängenas lås erbjuder vi ett antal perfekt passande hållare för örhängen. Vare sig det är ett par dinglande örhängen eller ett par små örhängen finns det något för alla. Är din samling stor? Välj flera!

Armbandhållare

Det är ganska enkelt att välja en armbandshållare. Den är varken för lång eller för kort och kan hängas upp eller placeras på ett litet fat. Inga problem med förvaringen. För att framhäva halvädelstenar eller dina vackraste armband har vissa presentationsställ skapats speciellt för att framhäva dem. Ha kul!

Vi har därför gjort en rundtur bland möjligheterna. Vissa montrar är specialiserade och gör det möjligt att förvara en viss kategori av klänningar bättre än andra, till exempel byster, som är det bästa valet när du vill visa upp dina bröstplattor, safirer eller diamanthalsband. Andra är däremot mångsidiga och gör det möjligt att förvara många olika typer av smycken. Små klockor, läderklockor och armbandsur kan förvaras i dem utan problem. Som vi alla vet är smycken värdefulla och ofta sentimentala, så det är viktigt att ta hand om dem. Även om den inte skyddar mot damm har smyckeshållaren fördelen att den undviker risken för gnidning eller små stötar på grund av kontakt med andra smycken. Det är därför ett mycket pålitligt och estetiskt sätt att underhålla och vårda dina många smycken och prinsesskläder.