FRI LEVERANS FRÅN 549 kr KÖP !

Kontakta
Du hittar svaret här.

Ofta ställda frågor

Alla beställningar behandlas inom 24 timmar och skickas inom 72 timmar. Leveranstiden är vanligtvis 8 arbetsdagar, men i vissa fall kan den vara upp till 15 arbetsdagar.

När din beställning skickas skickas ett e-postmeddelande till dig med en spårningslänk så att du kan följa var din beställning befinner sig.

Så länge din beställning inte har bekräftats av vårt team kan du avbryta den när det passar dig (och utan kostnad). När din beställning är “under behandling” är det inte längre möjligt för oss att avbryta den.

Tveka inte att kontakta oss via e-post på ko*****@cx*********.com vårt team kommer att göra allt för att uppfylla dina önskemål.

Skicka bara ett e-postmeddelande till ko*****@cx*********.com så berättar vi hur du returnerar din beställning. Du ansvarar endast för returfraktkostnaderna.

Vi vill att våra kunder ska vara så nöjda som möjligt, så vi erbjuder dig möjligheten att returnera din beställning inom 14 dagar från mottagandet av din beställning. Se returpolicyn för mer information.

Om din beställning innehåller flera artiklar kan de skickas separat, beroende på tillgången på lager. Oroa dig inte, ditt paket kommer att vara hos dig inom kort.

Behöver du fortfarande hjälp ?

Kontakta oss då !

Gratis Leverans

Från 549 kr köp

Nöjd eller pengarna tillbaka

14 dagars ångerrätt

100% Säker Betalning

PayPal / Visa / MasterCard