Smyckesträd

Visa filter

Visar alla 13 resultat

Visar alla 13 resultat

Smycketräd: kombinerar dekoration och förvaring av dina favoritsmycken

När det gäller lådor, fodral och annan smyckesförvaring ber jag om smyckesträdet. Den vackra, eleganta och mångsidiga displayen är perfekt utformad för att hänga dina små skatter på ett säkert sätt. Alla som trodde att den här typen av stöd bara var bra för att förvara fina kedjor och fina armband kan tänka om. Vi gör slut på förutfattade meningar och förklarar varför.

Ett lagringssystem som inte liknar något annat

Smycketrädet är mångsidigt. Lite som alla andra tillbehör av den här typen, undrar du kanske? Naturligtvis finns det många olika fodral och lådor som kan förvara dina smycken och ädelstenar. Men alla har inte samma funktionalitet. När det gäller lådor och kistor är vi mer intresserade av användbar förvaring. Våra smycken ligger väl insvepta i en vacker låda, ibland i en låda, ibland på en krok, och väntar klokt nog på den dag då de ska bäras, skyddade från ljus och fukt.

Smycketräden är lite annorlunda. Placerad på en byrå eller på ett toalettbord exponerar den dina smycken och framhäver dem så att alla kan se dem. Din kollektion sublimeras. Precis som en byst eller en skyltdocka kan du hänga upp bara ditt favoritpar örhängen eller en amulett som du känner för om du vill. Det är upp till dig att bestämma om du vill visa upp ett enda smycke eller flera accessoarer.

Med den här typen av utställning kommer dina väninnors ögon att bli glada (och avundsjuka dig lite). Det är inte bara för att skryta som det kan vara användbart. Med en snabb blick kan du enkelt hitta det du letar efter för att komplettera din ensemble, och det är ganska coolt. Men det slutar inte där.

Ett träd och grenar som bär alla smycken.

Trädet står inte ensamt: med en bas blir det ännu mer funktionellt. Det är den här lilla detaljen som gör att den kan ta hand om absolut alla delar av din samling.

Hängande örhängen kan hängas upp och öronchips kan placeras i koppen. Samma sak gäller för dina manschetter och armband. Dessa kommer att ansluta sig till de små, tjocka och svårhängda örhängena och signetringarna i hyllan, medan de tunna armbanden i silver eller till och med guld lätt får en liten plats i mitten av vårt stöds grenar. Det förlängda grenverket i smyckesträden utgör en verklig organisationsmöjlighet.

Mångfald för varje personlighet

Smycketrädet i trä, förgylld metall eller smidesjärn kan placeras på ett nattduksbord eller på en hylla i din klädkammare eller garderob och kan användas på många olika sätt, så att du kan hitta det som passar bäst till din personlighet. Kan du inte bestämma dig? Ta flera! Smyckesträdet av hjort kommer att komplettera en klassisk, chic och romantisk inredning, medan smyckesträdet av trä passar perfekt i en skandinavisk inredning.

Så det är sant att det här stödet, till skillnad från andra, inte har fördelen av att vara väggmonterat för dem som alltid vill optimera utrymmet. Den förvarar inte dina mest värdefulla ringar, diamanter och pärlor under glas, den har ingen sammetslåda och inget fack jämfört med andra typer av förvaringsutrymmen. Men det är fortfarande ett tidlöst, tidlöst och superfunktionellt föremål för att förvara smyckena. Tillsammans med andra föremål har du alla verktyg för att få en vacker dekoration och vackra smycken välordnade och perfekt organiserade.

Oavsett om du vill förvara dina klockor, hänga upp dina halsband, visa upp dina bohemiska halsband eller förvara din kedja är smyckesträdet perfekt. Vi glömde nästan att nämna det, men du misstänkte det säkert, det är också en bra presentidé för alla smyckesälskare, till och med våra smyckesvänner kommer att vara känsliga för det, så välj.

Sammanfattningsvis: smyckesträdet är en utmärkt organisatör, dekorativ smyckesförvaring och en bra presentidé – det har verkligen allt för att tillfredsställa och din juvelerare kommer inte att säga något annat. För att förvara dina längsta smycken föreslår vi att du tar en titt på våra halsbandshållare: de kommer att sublimera dina favoritplagg.