Smyckeskrin Glas

Visa filter

Visar alla 17 resultat

Smyckeskrinet i glas har allt du behöver

Den som sa att diamanter är en kvinnas bästa vän hade bara till hälften rätt. Oavsett vad herrarna säger är det smycken i all sin mångfald som vet hur man förför oss och får oss att tappa fotfästet. Erkänn, mina damer, att det ibland kan vara mycket farligt, särskilt för våra besparingar, att vara ensam och utan referens i en smyckesaffär! Smycken och vackra prydnadsföremål, vi gillar att ta emot dem lika mycket som vi gillar att ge dem (särskilt till oss själva). Den är mycket mer än en enkel modeaccessoar, den är ofta en central del av en lyckad look. Men dessa små skatter är mycket mer än bara samlarobjekt. De är mer än bara en uppvisning av rikedomar, de berättar ofta en historia om hjärtat. Så vad kan vara mer naturligt än att skydda dem i en robust glasmonter?

Fördelarna med glas för att skydda dina smycken

Glas har många fördelar som material. Visste du att det är det mest populära materialet i Frankrike? Är det en slump att Askungens tofflor och de dyraste flaskorna av Saint-Emilion är gjorda av detta material? Vi kommer aldrig att få veta det. Det som är säkert är att den har många fördelar. Förutom att den är återvinningsbar och därmed ekologisk är den imponerande robust. Den är helt ogenomtränglig för både vätskor och gaser och kan vara ett extremt högkvalitativt skyddselement. Blåst glas, polerat glas eller emaljerat glas erbjuder ett stort urval av färger och texturer, så du kan säkert hitta något som passar dina fötter (ännu en vink till Askungen). Så vore det inte en bra idé att dra nytta av alla dessa fördelar och förvara dina mest värdefulla saker i den?

Att välja ett smyckeskrin i glas är att välja tidlöshet. Så länge glaset inte är trasigt skadas det inte. Den kan överleva tidens gång och kanske till och med efterträda dig. Halsband, armband, örhängen och andra familjeföremål som gått i arv genom generationerna är ännu säkrare i en sådan pålitlig låda! Dina vackraste smycken kommer garanterat att hitta en plats och vänta på att få glittra runt din hals.

Öppenhet är nyckeln till elegans

Glas är inte bara kristallint utan bländar också med sin transparens. Även om detta kan verka obetydligt är det just denna egenskap som ger den dess otroliga charm. Nykter, känslig och ändå solid och motståndskraftig, vi önskar alla att vi kunde säga samma sak! När du förvarar dina smycken och andra små underverk förblir de synliga och tydliga även i sitt fodral. Detta har flera fördelar. Förutom att det är väldigt elegant sparar det också mycket tid.

Med ett smyckeskrin i glas eller kristall har du mycket mer än ett enkelt bruksföremål, du har en riktig dekoration som lätt hittar en plats eller som lyser och sublimerar alla interiörer. Dessutom behöver du inte längre leta i timmar efter vilken låda du hade förvarat din signetring i, du kommer att se att det verkligen är sensationellt att kunna hitta sin dyrbara finess med en blick!

Flera modeller av smyckeskrin i glas för att tillfredsställa dig

På Smyckeskrin Stockholm erbjuder vi flera olika modeller av glaslådor för att förvara dina smycken och andra värdesaker. Från de mest klassiska rektangulära lådorna till de som vågar ta sig an komplexa former har de alla en sak gemensamt. I kombination med förgylld metall eller mässing är de ännu mer eleganta. Vissa har sammet för extra mjukhet, medan andra har en spegel för en originell visuell effekt. Oavsett vilket val du gör är vi säkra på att du inte kommer att ångra dig!

Glas är modernt, enkelt och praktiskt, det är perfekt.

Vem av oss har inte bittert ångrat att han har lämnat sitt vackra par pärlörhängen på kanten av badrumsskåpet för att sedan hitta ett par till på morgonen? Vem har inte redan bitit sig i fingrarna över att ha låtit sin vackra samling armband oxidera, som man älskade att blanda och matcha med? Lite som den föräldralösa strumpan har vi alla upplevt syndromet med den saknade juvelen (som jag säkert har skrivit där)! Att en gång för alla säga adjö till den här typen av missöden är den första goda anledningen till att investera i ett smyckeskrin. Glas, kristall, läder eller trä – du väljer själv, men låt inte dina klockor och andra hängsmycken ligga obevakade. Och damer, era kedjor i rostfritt stål förtjänar samma uppmärksamhet som safirer, smaragder och andra dyrbara vigselringar.

Men smyckeskrinet i glas har det där lilla extra som de andra inte har. Med sin guldpläterade stål- eller mässingsfinish är den både enkel och raffinerad, elegant men också mångsidig, modern och tidlös. För dig som är mer gammalmodig väntar dessutom vårt sortiment av vintage smyckeskrin på dig!

Som du kan se är smyckeskrin av glas inte bara mycket solida och högkvalitativa lådor för dina vackraste föremål, utan de är också snygga objekt i din inredning, så du har ingen ursäkt för att inte falla för dem. För att få lite originalitet kan du dessutom placera små suckulenter i dem, garanterad wow-effekt!