Ringhållare

Visa filter

Visar alla 24 resultat

Visar alla 24 resultat

Har du inte på dig dina ringar? Ringhållarna behåller dem åt dig!

Kvinnor och ringar rimmar inte, men det är ändå svårt för den ena att gå utan den andra. Smaragder, rubiner och diamanter eller till och med kostymsmycken – det finns en mängd olika rikedomar att välja mellan och mångfalden gör det bara möjligt att bli ännu mer excentrisk. Vi älskar det. Men vad händer då när det är dags att lägga undan dem?

Vi ser er komma, ja, ni som har tagit för vana att lägga era tunna ringar på kanten av tvättstället eller nästan var som helst, på toppen av byrålådan. Och som en vacker dag blir arg på dig själv för att du har låtit dina smycken ligga kvar. Om du har valt den lilla väskan på nattduksbordet är den fortfarande inte perfekt, men den är redan bra för dig. Oavsett om det är en signetring, vigselring, förlovningsring eller familjesmycken är de ofta rent dekorativa, men många har ett sentimentalt syfte. När vi inte bär dem på fingrarna måste ringarna bevaras omsorgsfullt, säger juvelerare.

Ringhållaren: dina ringars bästa vän

Det är bra att ha en samling ringar av alla slag, oavsett om de är guldpläterade eller i rostfritt stål, försedda med en diamant eller gjorda av fimolera. Men det fina med smycken är att det inte är upp till oss att anpassa oss till dem, utan snarare att avslöja vår personlighet. Så allt är tillåtet! För att bevara dem och hjälpa dem att hålla sig länge genom att undvika fukt och oxidation måste de förvaras på rätt sätt.

Därför finns det ett imponerande utbud av anpassade förvaringsenheter. Långt ifrån det klassiska smyckesträdet eller byster och skyltdockor finns det en mängd smyckeskrin med lådor och fack, vattentäta och lufttäta smyckeskrin i trä, sammetskassetter och andra olika smyckesdisplayer. Vissa av dem kan till och med placeras i garderoben, och för dem som inte gillar stående modeller kan du välja en väggmonterad smyckeshållare! Att ackumulera förvaringsutrymmen är mycket på modet och trenden finns i de sociala nätverken. Dessa damer visar upp sina många glasmontrar, smyckeshållare och andra lådor som rymmer vackra smycken och små skatter.

Vi älskar ringhållaren av flera anledningar. Även om den är lite mindre säker än sin kusin smyckeskrinet är den ändå mycket mer praktisk och kan i vissa fall bli en riktig tillgång för din inredning. Den här smyckeshållaren är tillverkad av trä, metall, tyg och ibland även keramik eller porslin och anpassar sig till din inredning. Bohemisk eller barock? Inga problem, den kan användas på tusen olika sätt. Den är utrustad med krokar för halsband, ringar eller örhängen och kombineras ibland med en skål. Vissa modeller har till och med förvaringslådor och en genomskinlig vitrin! Vem har sagt att ringhållaren inte skyddar mot damm och fukt? Vi bevisade just att du hade fel. Nu kan du hänga upp dina örhängen, hänga upp dina ringar, bevara dina vackra guldprydnader och visa upp dina smycken och ädelstenar med lätthet utan att vara rädd för oxidation. Med riktiga arrangörer är din smyckessamling välorganiserad samtidigt som den är inom räckhåll, och det älskar vi!

Ringhållaren, den perfekta presenten för älskare av vackra föremål.

Vi glömde nästan att nämna att den här hållaren också är idealisk för att bära din vän Zoés vackra smycken, så när du inte vet vad du ska ge bort är den här förvaringsenheten ett säkert kort. Med detta kan du inte gå fel, den enda risken är att du blir ombedd att få mer! En kvinna som bär en ring kommer alltid att behöva ett tillbehör som gör att hon kan förvara dem, det är också sant att en och en blir två, så köp en ringhållare!

På Smyckeskrin Stockholm har du ett stort urval och om du råkar leta efter en fin present kan du ta en titt på vår samling smyckeshållare. Du hittar dem i alla storlekar och material: välj efter dina behov!