Smyckeskrin Barn

Visa filter

Visar alla 20 resultat

Fina smyckeskrin för små flickor med glimrande ögon

Kärleken till smycken börjar ofta i unga år. Efter att ha sett sina mödrar eller systrar smycka sig med glittrande, överdådiga smycken utvecklar dessa unga damer snabbt en smak för att förse sina kläder med vackra smycken. Och vi kan bara förstå dem. Våra barn hävdar sin stil och personlighet i allt yngre åldrar, uppmuntrade av en ny, mer positiv och öppen utbildningsmetod som förespråkar acceptans av sig själv och sina olikheter. Det är bra för dem. Som ett resultat av detta ser vi nu våra små barn blanda ringar, samla fina halsband och långa halsband eller pryda sig själva med vackra hängmanschetter med nitar för att göra som de vuxna gör. Men om vissa smycken skadas mycket snabbt (och vi vet det) på grund av sin kvalitet, så är vissa smycken avsedda att hålla i längden och vi vill ta hand om dem som våra ögonstenar. Detta är ofta fallet med armband och kedjor av ädelmetaller, till exempel. För dessa finns det inget bättre än att förvara dem värdefullt i originella och funktionella smyckeskrin för flickor, som de kommer att tycka om att visa upp för sina vänner.

Förvara dessa dyrbara juveler i lämpliga lådor.

Att ta hand om värdesaker är något man lär sig redan i tidig ålder. Ju tidigare ni kan lära era små flickor detta, desto större är sannolikheten att det snabbt blir en vana. Även om våra små flickor redan har en stor samling av olika smycken, ringar av alla slag, kronor, hjärtringar, justerbara stjärnor och andra föremål som inte är särskilt värdefulla, finns det några särskilt värdefulla föremål som vi skulle vilja se skyddade.

Ofta handlar det om sentimentala föremål som redan har passerat genom tid och generationer och som vi vill ge vidare till våra nära och kära. Andra gånger är de gåvor från gudmor, mor- och farföräldrar eller nära vänner, men vad de än är, är de värdefulla och bör tas om hand. Våra smyckeskrin för flickor är utformade för att få dina barn att vilja förvara sina skatter i dem. De är ofta originella, ibland flickaktiga, funktionella och vackra och användningen av dem blir lika trevlig som effektiv, en riktig barnlek! De är eleganta, gjorda av trä, enhörning eller till och med i fickformat så att du kan ta med dig dina små underverk överallt, med eller utan små öron, det finns ett stort antal av dem. Eleganta smycken, smycken, klockor och till och med små hemligheter kommer att vara välbevarade. För födelsedagar eller födelsedagar är dessa smyckeskrin för tjejer en fantastisk presentidé som garanterat kommer att väcka uppståndelse!

Några tips för att ta hand om dina smycken

För många av oss är det nästan ett helgerån att bära smycken. Vi älskar våra smycken, vi har värnat om dem, och det är uteslutet att våra vackra ringar blir blå och fläckar på huden för att kvaliteten är medelmåttig. För andra däremot är det ett bra sätt att välja ett smycke utan att bryta banken och utan att må dåligt när ett av våra favoritörhängen har försvunnit. Även för våra barn, bortsett från gåvor till födelsedagar, dop eller andra händelser där vi oundvikligen väljer kvalitet, är maskeradsmycken en bra kompromiss mellan att få våra små flickor att le och att inte tömma plånboken, eftersom vi vet att de kommer att skada eller förlora dem förr eller senare.

För de försiktigaste av dem vill vi ge några råd om hur man underhåller strassarmband, guldsmycken och andra etniska smycken. Mina damer och flickor, undvik badrummet eller lägg åtminstone dina föremål i ett smyckeskrin om du väljer att förvara dem i detta rum. Inget är farligare för dina smycken än fukt. Snabb oxidation garanterad! Därför väljer vi en torr och sval plats (ja, som till exempel det mjuka sammetfodret i vår vackra flickas smyckeskrin).

Detta är självklart, men om vi tillbringar vår semester vid havet eller vid en pool och vi plötsligt känner för att ta ett dopp, kommer vi ihåg att ta av oss våra ringar, örhängen, fotbojor och andra accessoarer i förväg. Dessutom väntar du tills du är helt torr innan du tar på dig dem igen. Känner du till det lilla tricket med klarlack? Detta kan rädda dina smycken och göra att de ser bra ut ett tag till. Du behöver bara ta dig tid att täcka dina accessoarer med en slöja av transparent lack och låta det torka. När den är torr fungerar den som ett skyddande lager, perfekt för att skydda mot svett och för att förhindra att huden blir grön eller blå. Tveka inte att upprepa operationen.

Med dessa knep kan du se till att de smycken som dina flickor älskar håller längre. Det är också ett bra sätt att göra dem medvetna om enkla underhållsrutiner för senare. Om det är en sak som vi inte har nämnt, och som gäller alla smycken, är det att regelbundet torka av med en mjuk trasa och en mjuk borste för att ta bort damm och orenheter från de mest otillgängliga hörnen.

Att välja ett smyckeskrin till din dotter

Lämnar din lilla prinsessa sin samling överallt och är du överhopad med hängsmycken, chokers och andra små hårspännen? Då är det nog dags att ge henne en låda att förvara sina smycken i. Är hon en häst- eller enhörningsfantast? Du hittar säkert något som passar henne bland vårt utbud av smyckeskrin för flickor. Dessa genialt utformade lådor kan rymma tiaror, band och andra glänsande, flerfärgade kedjor. Om din tonåring redan har en kvinnlig smak och glitter och hjärtan inte längre är hennes grej, eller om du letar efter något att förvara dina egna smycken i, bör du titta på vår samling smyckeskrin för kvinnor.