Smyckeskrin Läder

Visa filter

Visar alla 83 resultat

Visar alla 83 resultat

Smyckeskrin i läder: ädelt material för värdefulla föremål

Att organisera din smyckessamling är ingen lätt uppgift. Efter råd från prestigefyllda juvelerare vet vi nu att det viktigaste är att skydda dem så mycket som möjligt från fukt, damm och olika typer av gnidningar. Det är därför lätt att dra några tips för optimal förvaring.

Långa silverhalsband eller långa halsband bevaras lättare om de förvaras separat från varandra, vilket avsevärt minskar risken för att knutar bildas. Chevalières, setringar eller guldringar hittar lätt sin plats i de små facken i en lämplig låda. När det gäller våra fina armband, armband och manschetter måste du vara uppfinningsrik, beroende på deras storlek.

Våra smycken och ädelstenar vill vi ofta veta att de är säkra och väl förvarade i ett fodral som är lika värdefullt som de är. Annars är det lite som att lägga ett mycket gott vin i en kartong, vilket slöseri!

Äkta läder för att skydda dina smycken

Naturläder är en ädel råvara som används i många produktioner. Detta råmaterial är känt för att vara hållbart och motståndskraftigt och kräver lika mycket underhåll som dina smycken, men det är en väska som är perfekt anpassad för att skydda dem. Det är motståndskraftigt mot revor, år och höga temperaturer och har använts sedan urminnes tider av våra förfäder för dessa egenskaper.

Även om vi är vana vid att se den användas för plånböcker, plånböcker och små lädervaror samt för skor och kläder, används den också för att tillverka en mängd olika föremål. En ganska enkel låda kan alltså bli mycket värdefull på grund av det material som använts för att tillverka den. Ett smyckeskrin i läder är en värdefull gåva som ofta uppskattas mycket eftersom vi alla känner till värdet och kvaliteten på äkta läder.

PU-läder, ett alternativ till äkta läder

PU är faktiskt polyuretan. Detta material som härrör från plast används på många områden. Inom den medicinska sektorn, inom byggnadsindustrin ibland eller oftare inom textil- och möbelindustrin. Det ser ut som läder, men det är inte läder. Även om detta material inte har samma fantastiska egenskaper som läder, är det billigare. Detta alternativ gör det möjligt för alla fickor att ha vackra smyckeskrin.

Smyckeskrin Stockholm läderlådor och fodral är juveler i sig själva. Du behöver bara titta på Luxury Leather Jewellery Box för att förstå. Lådans storlek är imponerande, men det är också dess lagringskapacitet. Den är tillverkad av PU-läder och har inte mindre än sextio förvaringsutrymmen för ringar och cirka arton fack för halsband och hängen. Den är genombruten och visar upp dina smycken samtidigt som den skyddar dem. En liten guldklimp! Men det är inte den enda.

Trots sin blygsamma förvaringskapacitet är smyckeskrinet med krokoeffekt onekligen fullt av karaktär. Placerad på toppen av en byrå eller ett toalettbord ger den en nästan rock’n’roll chic touch till din inredning.

Läderfodral för herrklockor

Herrar och andra goda män är inte okänsliga för smycken och klockor. Dessa herrar kan också bli lite tvångsmässiga inför en vacker klocka full av karisma. Och en automatisk klocka eller ett klockarmband måste vara i ett kvalitetsfodral för att få det. Klocklådan i strutsskinn med sitt sammetsinteriör kommer att förföra många. Den är kompakt, sober och elegant och är den perfekta kombinationen av sofistikering och enkelhet. Det är omöjligt att klockarmbandet oxiderar eller att urtavlan blir repad i det här fallet. Perfekt för att bära två klockor på resan.

Förvara, organisera, bevara och dekorera: smyckeskrin och mångsidighet

Smyckeskrinet i läder är ett måste för alla som älskar sina smycken. Den är extremt mångsidig och kan rymma både dina mest värdefulla stenar och andra små värdesaker eller hygienprodukter. Färgglada, med många olika former och varierande material, anpassar de sig till alla smaker och stilar. För att vara säker på att du gör rätt val är det inte bara lådans estetik som är viktig. För dina värdefulla smycken kan det till exempel vara viktigt att din låda har ett säkert lås av hög kvalitet, om så bara för att förhindra att den öppnas om en liten olycka skulle inträffa.

På den funktionella sidan är avtagbara lådor, separata fack, små klockkuddar och halsbandshållare alla kriterier som kan hjälpa dig att göra rätt val. Vissa har till och med en liten spegel. Identifiera föremålen i ditt smyckesförråd och de föremål du vill förvara, deras form, material eller t.o.m. vikt och välj det perfekta smyckesförrådet utifrån detta. En armring passar inte, medan ett tunt armband av en liten silverkedja gör det. Smyckeshållaren kan också vara ett attraktivt alternativ för dem som gillar att dekorera.

Behöver du ha med dig dina accessoarer?

Det finns små kompakta lådor, ofta gjorda av läder eller läderimitation, som är perfekta för att bära dinglande örhängen, små pärlor, creoler och olika hängsmycken. Slutligen kan du upptäcka vår samling av smyckeskrin för flickor om du letar efter förvaring för dina små prinsessors smycken.