Armbandshållare

Visa filter

Visar alla 40 resultat

Visar alla 40 resultat

Hur du förvarar dina armband med en armbandshållare: rätt idé!

Kedjor, manschetter, armband, idag finns det alla typer av armband i oändligt många olika utföranden. De kan vara i silver, fina, med ädelstenar, graverade, med en liten enhörning eller utformade för att glädja våra små prinsessor. Som du kan se kan armbandet förföra människor i alla åldrar och bakgrunder. Och det är ganska coolt, med den kan du driva din rockiga stil till gränsen med nitar eller din bohemiska sida med färgade pärlor, kort sagt, den är oändligt användbar.

Det är också bra att det kan bli ett problem, eftersom du fortfarande måste lägga undan alla dessa olika och varierande smycken (ja, ja, gör det om du inte vill att juvelerare och juvelerare ska gå i luven på varandra)! För detta finns det ingen brist på lösningar. Vi känner redan till smyckeskrin med flera lådor och sammetskuddar som ger stor komfort, eller smyckeskrin med fack som rymmer allt. Men de är inte de enda lämpliga visningarna. Armbandshållaren och mer allmänt smyckeshållaren är praktiska, originella och dekorativa alternativ för förvaring av smycken.

På så sätt kan alla dina skatter visas upp för alla att se, inom räckhåll och ändå helt säkert och välbevarade. Precis som smycken finns det smycken i alla former och för alla smaker. Oavsett om de är gjorda av mässing, tyg, porslin eller keramik för de mest värdefulla är det bara att hitta en som passar din smyckessamling. När du väl har valt den kommer den snabbt att bli den perfekta smyckeshållaren!

Organisera och förvara med hållare för armband

På Smyckeskrin Stockholm har du ett stort urval när det gäller att förvara dina smycken, så vi tolererar inga ursäkter! De som föredrar att förvara sina smycken i olika typer av lådor kommer säkert att hitta något som passar dem i vår samling av smyckeskrin. De som föredrar en hängande lösning och som vill kunna förvara sina accessoarer utan att dölja dem kommer att bli förtjusta i armbandshållaren. Face-, Eye- och Luxury-armbandhållarna bör tilltala inredningsentusiaster med sin rena design och naturliga elegans. Även om de är tomma är de riktigt trendiga små föremål som du kan placera på din byrå med stolthet. De mest organiserade av er kommer utan tvekan att uppskatta Heart Wall Bracelet Holder eller Dressing Room Jewellery Holder, en perfekt kombination av enkelhet och effektivitet. Båda är en bra lösning för dig som har ont om utrymme men ändå behöver förvaring. Eftersom de inte har ben kan den ena hängas upp på väggen och den andra hängas i garderoben, genialt, eller hur?

För att välja dem är det inte meningen att man ska ta hänsyn till enbart den estetiska aspekten. Höjd, material och funktionalitet är lika viktiga. Många av er vågar inte ta steget och menar att en smyckeshållare inte skyddar dina accessoarer från damm och fukt. Men det var tidigare. Nu erbjuder vissa modeller dedikerat förvaringsutrymme OCH ett skyddande glasfodral, som är perfekt tack vare sin genomskinliga sida. Det finns alltså plats även för de största exemplaren i din samling, t.ex. kvarts- eller automatikklockor. Med dem förvaras dina silver-, guld- eller till och med platinakedjor på ett säkert sätt, så att de inte drabbas av oxidationsproblem. Något som kan glädja den mest krävande. Oavsett vilken personlighet du har är vi övertygade om att dessa små smyckesdisplayer och smyckeshållare kommer att förföra dig. Det svåraste blir att välja, som alltid när det gäller smycken! Det svåraste är att välja, som alltid när det gäller smycken. De här föremålen är också bra presentidéer, originella och användbara, så det är inte troligt att du går fel om du ger dem till en smyckesälskare. Farväl till ringar som krockar, kedjor som trasslar in sig och örhängen som försvinner. Hej på den organiserade, underhållna och bevarade samlingen! Vi kan inte säga det nog, men det är så mycket lättare att motstå frestelser när du väl har gett efter för dem…

Efter dina armband kan du behöva förvara dina signetringar, vigselringar, guldringar och andra ringar i ett lämpligt visningsställ? Besök vår samling av ringhållare och låt dig förföras av de många möjligheterna.